KvantumRecords - A zene alapja - Koncertélmény az Otthonában!

KEDVENC ALBUMAI BAKELITEN (Vinyl, LP)! - Kattintson a képre és válogasson kedvére!

FUTBALLKÁRTYA - SEMLEGES SZURKOLÓI KÁRTYA KIVÁLTÁSA ITT!

Futballkártya - azaz "Klubsemleges" Szurkolói Kártya Kiváltása a Jegyáruház Jegyirodák segítségével, valamint Hasznos Információk Gyűjteménye

 

 ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK (idézzük az MLSZ állásfoglalását):


"A klubkártya célja; mely mérkőzéseken kell használni; mikortól: A Sporttörvényben foglaltaknak megfelelően kötelező a névre szóló jegykiadás, és a beléptetésnél a személyazonosság ellenőrzése az NBI (OTP Bank Liga), a Magyar Kupa és a magyar férfi A-válogatott mérkőzésein. Az MLSZ rendezésű mérkőzések esetében (Magyar Kupa döntő, Szuperkupa-döntő, Ligakupa-döntő) a szövetség egyedileg hoz döntést a klubkártya használatáról. A Magyar Labdarúgó Szövetség a klubkártya-rendszer bevezetésével és fejlesztésével a jegyvásárlási folyamat megkönnyítését és felgyorsítását, illetve a szurkolók és a csapatok közötti szorosabb kapcsolattartást szeretné elérni. A klubkártya 2014. szeptember 15. után kötelező lesz a fent említett mérkőzéseken.

Kiknek kell klubkártya:
Általános szabály, hogy mindenkinek ki kell váltani a klubkártyát, aki szeptember 15. után élőben szeretne meccset nézni. A kártya használata a jegyvásárláskor és a belépéskor is kötelező.

Kivételek:
Szervező klub bérletesei:
Mivel a bérletesek a bérletvásárláskor már megadták a szükséges adatokat, így a bérlet érvényességi ideje alatt nem szükséges klubkártyát kiváltaniuk, hogy a hazai mérkőzésekre bejussanak. Az idegenbeli és a válogatott mérkőzésekhez viszont a bérlettel rendelkező szurkolóknak is ki kell váltaniuk a klubkártyát.

14 év alatti gyermekek (ez a kitétel nem vonatkozik a Magyar Válogatott mérkőzéseinek látogatására):
Abban az esetben, ha a rendező klub mentesíti a gyermekeket a jegyvásárlás alól, a gyermeknek nem kell kiváltania a klubkártyát. Erről a klubok honlapján érhető el tájékoztatás.

Hivatalos személyek, közreműködők:
Akik munkájuk részeként mennek ki a mérkőzésekre, nem kötelesek kiváltani a klubkártyát. A stadionba való bejutásukról a szervező klub köteles gondoskodni. E körbe tartozó személyek:
- sajtó munkatársai
- játékos-megfigyelők
- más csapatok megfigyelői (edzők, stb.)
- ellenőrök
- szervezők

Kártyatípusok:
Kétféle kártya kerül forgalomba:
- Klubkártya
- Futballkártya

Klubkártya:
A klubkártya alaptípusa az egyesületekhez kötődik, minden klub egyedi kártyákat állít ki, amelyen fel kell tüntetni a tulajdonos - a jogszabály szerint előírt - adatait: nevét, születési helyét és idejét, valamint fényképét. A klubkártyával az összes olyan mérkőzés látogatható, amelyekre a klubkártya kötelező használata vonatkozik. Minden esetben a szervező klub dönti el, biztonsági és egyéb előírások és elvek alapján, hogy a más klubok klubkártyájával, illetve a Futballkártyával rendelkező szurkolókat melyik szektorban helyezi el.

Futballkártya:
A klubkártya egy speciális fajtája az úgynevezett Futballkártya, amelyet az MLSZ bocsát ki azoknak, akik nem kötődnek egyetlen klubhoz, illetve leginkább válogatott mérkőzésekre látogatna ki. A Futballkártyával az összes olyan mérkőzés látogatható, amelyekre a klubkártya kötelező használata vonatkozik. Minden esetben a szervező klub dönti el, biztonsági és egyéb előírások és elvek alapján, hogy a más klubok klubkártyájával, illetve a Futballkártyával rendelkező szurkolókat melyik szektorban helyezi el."

 


 
A FUTBALLKÁRTYA KIVÁLTÁSA:

Futballkártya kiváltása érletkortól függetlenül minden meccslátogató számára kötelező! A 16. életévét még be nem töltött kártyatulajdonos kártyaátvételét törvényes képviselője igazolhatja (aláírását nevének és lakcímének olvasható kiírásával kiegészítve).


A Futballkártya igénylése csak az MLSZ által külön erre a célra kialakított felületén (a lent jelzett linken) lehetséges, ahol minden hasznos információ olvasható. Aki a regisztrációs folyamat közben az Átvételi helyek közül minket választ (Dorog - Jegyáruház Kft.), annak az MLSZ-től 5-10 munkanapon belül megérkező kártya átvételére dorogi és budapesti irodánkban is lehetősége van.
Kérjük, hogy a regisztrációt/igénylést követően az átvétel helyét (Dorog vagy Budapest) jelezni szíveskedjenek az  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen a kártyatulajdonos(ok) nevével együtt!
Irodáinkban nincs lehetőség a kártyák legyártására, csak a korábban előregisztrált, az MLSZ-től 5-10 munkanapon belül megérkező kártyák vehetőek át tőlünk a fentiek szerint!


Fontos kiegészítő információ: A kártyákhoz tartozó, két példányban érkező Adatvédelmi Nyilatkozat aláírása kötelező, azt csak a kapcsolódó Futballkártya tulajdonosa írhatja alá (16 éves kor alatt a gondviselő jogosult a dokumentum aláírására)!

Az MLSZ által kialakított igénylő felület IDE KATTINTVA érhető el!
(Először kattintson a "Klubkártya előregisztráció"-ra majd válassza az MLSZ logóját a semleges kártyatípus igényléséhez!)

 

JEGYEK A MAGYAR LABDARÚGÓ VÁLOGATOTT MÉRKŐZÉSEIRE IDE KATTINTVA!


TOVÁBBI SPORTESEMÉNYEK MEGTEKINTÉSE ITT!
 

Jegyáruház / KvantumRecords - Dorog

CÍM: 
2510 Dorog, Bécsi út 43.
(Bécsi udvar - K&H Banknál lévő sétálóutca)

E-mail: info [kukac] jegyaruhaz.hu
Telefon: +36 33/441 066 (csak nyitvatartási időben érhető el)
Mobiltelefon: +36 30/590 09 57 (csak nyitvatartási időben érhető el)
Facebook Profil: www.facebook.com/jegyaruhaz


Nyitva tartás:

 

Hétfő: 10:00-16:00

Kedd: 10:00-16:00

Szerda: 10:00-16:00

Csütörtök: 10:00-16:00

Péntek: 10:00-16:00

Szombat: 9:00 - 11:30

 


DOROGI IRODÁNKKAL KAPCSOLATOS TOVÁBBI INFORMÁCIÓK (fizetőeszközök, egyéb lehetőségek stb.) IDE KATTINTVA OLVASHATÓK!

 

 

Jegyáruház / KvantumRecords - Budapest

CÍM:

1066 Budapest, Jókai utca 12., 1. emelet 2. ajtó (12-es Kapucsengő, Jegyáruház kiírás) /A Földszint és az Első emelet között Félemelet is van a házban!/

 

Nyitva tartás:

 

Hétfő: ZÁRVA

Kedd: 11 óra - 17:45 óra

Szerda: ZÁRVA

Csütörtök: 11 óra - 17:45 óra

Péntek-Szombat-Vasárnap: ZÁRVA

 

 


BUDAPESTI IRODÁNKKAL KAPCSOLATOS TOVÁBBI INFORMÁCIÓK (közvetítői díj, fizetőeszközök, egyéb lehetőségek stb.) IDE KATTINTVA OLVASHATÓK!